HTML

Melyik az a film, zene, stb...?

Címkék

2013.01.18. 21:56 Rolph

3. Megfejtésre váró film: Son of Shaman

Címkék: film állatok fiú sámán táltos váró megfejtésre

Ez a film a jelenkorban játszódik, úgy 10 éve :D 2000 körül.

Találnak egy jégbe fagyott férfit. Aki fura göncöket viselt. Talán furcsa eszközei is voltak, rituálékhoz, arra jutottak a felfedezők, tudósok, hogy sámán lehetett az illető. A testet vizsgálgatták, mintákat vettek. Megállapították, hogy nagyon régen fagyhatott be. (1-2K éve, gondolom)

S spermáját is 'kibányászták' -elég cudarul hangzik, de elvileg - életképesnek találták azaz termékenyítésre alkalmas. Talán egy spermabankba juthatott el. Azt jöttek a páciensek, hogy gyereket akarnak s nem tudnak természetesen úton gyereket nemzeni s úgy gondolták, hogy a pár ivarsejtjeit mesterséges úton próbálják 'összefonatni' De valamiért a férfitag spermája nem tűnik elégnek a feladatnak. Ezért az egyik 'tudós férfi, egy merész ötlete támad, s a jégbe fagyott férfi spermájával termékenyíti meg a női petesejtet. Sikerül is... A doki nem árulta el tettét.

S aztán, megszületett a gyermek, eltelt pár év. A gyerek olyan 7 éves lehet, mikor furcsa dolgokat kezdenek tapasztalni.

Arra emlékszem, hogy állnak egy kiépített kis tónál vagy mi az. S várják az (arany) - halakat. De nem jönnek elő. Aztán ahogy a felnőttek elmentek, a gyerek még ott maradt, s felbukkantak. A gyerkőc valami misztikus képességekkel rendelkezhet, állatokkal kapcsolatban, lehet gyógyításban is... Csak itt van a bökkenő, a gyerek egyre beteg lesz, talán az miatt is hívják ki a dokit, hogy vizsgálja meg.

No aztán valamiért felzavarodik az egész ügy, s kiderül, hogy a 'sámán' gyereke, s elviszik a gyereket, aggódnak a szülők, a média is a nyakukra száll, s kérdezősködik ez ügyben is.

Végül már nem tudom, milyen körülmények közt, de a gyerek meghal.. ( Az volt a magyarázat, hogy nem volt rákészülve erre a világra, betegségekre, oltások hiányában... - bár szerintem ez elég gyenge kifogás)

Ezt a filmet, akkor láttam, mikor még ingyenesen HBO-t tudtam nézni a kábel TV-n. Valaki ismeri netán?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://melyikaza.blog.hu/api/trackback/id/tr245026241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása