HTML

Melyik az a film, zene, stb...?

Címkék

2012.10.14. 13:49 Rolph

Kezdet - 1. bejegyzés

Címkék: bemutatkozás első blog bejegyzés

Ez a legelső blogom első bejegyzése.

Ez a blog, azért indult, hogy segítőkre találjak egyes alkotásokkal kapcsolatban (film, zene, stb...) amelyeket keresek.

Filmekkel kapcsolatban leginkább, olyan alkotásokról lesz szó, amelyek számomra nem ismert színészek szerepelnek, és amelyeket nem tudtam úgy meghatározni (kulcs szavakkal) keresőkben, hogy rátaláljak... Abban reménykedem, hogy valakinek meg van, vagy látta, ismeri esetleg s megmondja nekem a mű címét.

Zenében, pedig lehet felteszek néhány hangfelvételt, hangrögzítést... Hátha valakinek ismerős lesz.

Nem tudom, hogy szokás. De lehet némi bemutatkozást is kellene írnom magamról ezzel az érdeklődési körrel:

Nem szoktam mostanában TV-t nézni. Ha le is ülök tv elé valami műsort, filmet nézni, az első reklámnál ott hagyom. De azért adódik úgy, hogy végig nézek 1-2 filmet...

Filmekkel kapcsolatban, szeretem a vígjátékot, valós történeteket, drámát, stb... a horrorért, thrillerért nem rajongom.

Kedvelem a filmzenéket, s ábrándozok egyes alkotáson, hogy a zeneszerző, hogy tudta megalkotni azt a művet, ami nem csak szép magában, de passzol is a filmhez.

Zenék továbbá,mondhatni széleskörű, de viszont a külföldi rap-t nem kedvelem, s a nyúzott dup-stepért s társaiért se vagyok oda, de akadnak kivételek.

A You[Tube] csatornám: https://www.youtube.com/user/wwwROLFhun

Az e-mail-m: iamhungarian 'kukac' freemail 'pont' hu

Egyelőre ennyit... Majd ha írok blogba még, s elüt ettől a bejegyzéstől, akkor módosításra vár a Bemutatkozó...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://melyikaza.blog.hu/api/trackback/id/tr824847776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása